Bliv Frivillig

Frivillig i Genbrugsbutikken

Frelsens Hærs genbrugsbutik i Kongegade i Nyborg søger søde, smilende og engagerede frivillige. Som frivillig i genbrugsbutikken sorterer og prismærker du tøjet, står ved kassen, er med til at holde butikken ren og pæn, og medvirker til at butikkens kunder får en positiv oplevelse.

Second hand og ansvarlighed over for jordens resourcer er en del af værdisættet i Frelsens Hær.

En vagt i genbrugsbutikken varer fra 10.00 – 17.00 på de almindelige hverdage.

Frivillig i Frelsens Hærs menighed

I Frelsens Hærs menighed (også kaldet korps) har vi i øjeblikket stærkt brug for frivillige.

Frelsens Hær er en kristen kirke, der som mange sikkert ved, har en stor forkærlighed for det sociale arbejde. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel igennem evangeliet – det vil sige det gode eller glade budskab om Jesus – og omsætte det i håndgribelig næstekærlighed.

Er du musiker, og har du lyst til at prøve kræfter med kirkemusik og akkompagnere søndagens fællessang, er du meget velkommen hos os. Organist i menigheden er Allan Wahl, og han har mangeårig erfaring som organist i både den danske folkekirke og Frelsens Hær. Frelsens Hær har sin egen sangbog, og vi synger også kendte salmer og mere moderne lovsange.

Har du lyst til at gøre en indsats i vores sociale arbejde, så tag kontakt til korpsets ledere, og lad os finde en plads til netop dig i Frelsens Hær i Nyborg.